rozličné napeňovače mlieka','Enter picture alt'}

Napeňovače mlieka

S našimi štýlovými napeňovačmi mlieka sa Vám vždy podarí úžasne krémová mliečna pena.

Napeňovače mlieka

Ručná príprava mliečnej peny – napeňovač mlieka s pumpou a elektrický tyčový napeňovač mlieka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indukčný napeňovač mlieka

Teplé mlieko a teplá mliečna pena za pár sekúnd

Aké mlieko je najvhodnejšie?

Všeobecne je možné napeniť každé mlieko, nezávisle od obsahu tuku. Dokonca je možné napeniť bezlaktózové, sójové, ryžové a mandľové mlieko, pena z neho je však o niečo menej stabilná.
Z mlieka s nízkym obsahom tuku sa vytvorí stabilná pena, ktorá pôsobí trochu suchšie. Naproti tomu z plnotučného mlieka sa vytvorí veľmi krémová pena, ktorá sa konzistenciou hodí veľmi dobre na kávy typu latte. Okrem toho je pena z homogenizovaného mlieka obzvlášť stabilná.
Celkovo platí: Mlieko by sa nemalo ohrievať na viac ako 70 °C, sójové mlieko nie viac ako 45 °C.

Mohlo by sa Vám páčiť